Επιστροφές προϊόντων

Οι επιστροφές θα πρέπει να γίνονται κατόπιν συνεννόησης με το κατάστημα.

Για λόγους ασφάλειας, οι επιστροφές πρέπει να γίνονται αποκλειστικά και μόνο με εταιρία ταχυμεταφορών, σε καμία περίπτωση με απλό ταχυδρομείο.

ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗ-ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

 • Ι. Eχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός 14 ημερών από την ημερομηνία που θα τα παραλάβετε. Στην περίπτωση αυτή, επιβαρύνεστε  με το ποσό των 16 ευρώ, το οποίο ανταποκρίνεται στα έξοδα μεταφοράς και επιστροφής των προϊόντων, στην ασφάλειά τους  και στα έξοδα συσκευασίας τους. O χρήστης δεν υποχρεούται να επωμιστεί το κόστος των 16 ευρώ, αν επιθυμεί να επιλέξει ο ίδιος τον τρόπο επιστροφής του προϊόντος. Ο πελάτης επιστρέφει το προϊόν (όπως ακριβώς) το παρέλαβε με δικά του έξοδα, τα οποία όμως ορίζονται από τον επιλεγμένο από αυτόν τρόπο αποστολής και χρεώνεται μόνο 10 ευρώ το οποίο είναι το αρχικό κόστος μεταφοράς, ασφάλειας και συσκευασία. Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, χωρίς δηλαδή να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους, μαζί με τα νόμιμα παραστατικά (δελτίο αποστολής ή τιμολόγιο πώλησης ή απόδειξη λιανικής πώλησης) και τη συσκευασία με όλα τα συναφή που συνόδευαν το προϊόν. Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων, η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί εντός τριάντα ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε τα προϊόντα. Μετά την παρέλευση των 2 ημερών, υπεύθυνες για οποιεσδήποτε απαιτήσεις καθίστανται οι επίσημες αντιπροσωπίες Ελλάδος για τις μάρκες που αντιπροσωπεύουν, οι οποίες και καλύπτουν με την εγγύηση που συνοδεύει το ωρολόι σας, κάθε μορφής πρόβλημα που τυχόν προκύψει. Σε περίπυωση που το προίον που εχει λάβει ο πελάτης έχει έκπτωση ανω των 50% δεν γίνεται επιστροφή χρημάτων και θα πρέπει ο πελάτης να βρει ένα αλλο προιόν απο το κατάστημα μας ώστε να γίνει αλλαγή με το αρχικό που είχε λάβει.
  ΙΙ. Σε περίπτωση που ακύρωση παραγγελίας για αγορά προϊόντος λάβει χώρα μετά τη συμπλήρωση της αντίστοιχης εντολής αποστολής προς τη μεταφορική εταιρία, επιβαρύνεστε με το αναφερόμενο στην παράγραφο Ι ποσό των 16 ευρώ και για ακυρώσεις αγορών αξίας από 150 έως 1000 ευρώ και άνω, πέραν του ως άνω ποσού των 30 ευρώ, θα επιβαρύνεστε επιπλέον και με το 1/4 της αξίας του προϊόντος. Η ακύρωση της παραγγελίας θα πρέπει να γνωστοποιείται υποχρεωτικά μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος.
  ΙΙΙ. Στις περιπτώσεις επιστροφής προϊόντων, ακύρωσης παραγγελιών ή από μέρους σας άρνησης παραλαβής του προϊόντος από την ταχυμεταφορική εταιρία, υποχρεούστε-για φορολογικούς λόγους-να μας γνωστοποιήσετε μέσω υπεύθυνης δήλωσης του ν. 1599/1986 τους λόγους επιστροφής, ακύρωσης ή άρνησής σας .
  IV. Έχετε δικαίωμα ακύρωσης παραγγελίας μέσα σε 6 ώρες από την έγκριση της παραγγελίας σας, η ακύρωση της παραγγελίας πρέπει να γίνει γραπτώς μέσω email.
  V. Δεν γίνονται αλλαγές στα προϊόντα προσφορών (>20%) και ειδικών παραγγελιών, ούτε επιστρέφονται χρήματα. Στις περιπτώσεις αλλαγής, το κατάστημά μας σας προτείνει προϊόντα ίσης χρηματικής αξίας με αυτά που επιθυμείτε να αλλάξετε.
  Σε περίπτωση επιστροφής χρημάτων λόγω μη διαθεσιμότητας του προϊόντος αυτή μπορεί να γίνει μέσα σε 10 εργάσιμες μέρες.